Calvera

Kdyby se našinec choval v ekonomických záležitostech jako náš stát, jak by asi dopadl? Co myslíte, zavřeli by ho dřív nebo by spíše zbankrotoval?

Na začátku bývá svatební oznámení


Samozřejmě, že nejdřív musí proběhnout žádost o ruku, tedy zasnoubení. Ale následně je čas vybírat, jakou formou sdělíte radostnou událost všem svým známým a příbuzným. Ve stejném stylu máte možnost vyrobit i kartičky pro hosty, jmenovky, roztomilé košíčky na koláčky, či krabičky na výslužku. Řeknete si, tolik práce pro jeden den, ale věřte, že za tak nádherné vzpomínky to zajisté bude stát. Den, který se má náležitě oslavit a ve stejně radostném duchu by mohl probíhat i celý společný život v manželství. Je skvělé mít někoho rád a sdílet s ním tak nádherné chvíle.

Tisíc důvodů k radosti

Přípravy na den manželského slibu obsahují tolik důležitých věcí, že se opravdu máte, na co těšit. Hned, jak vám vytisknou svatební oznámení, budete se určitě chtít pochlubit kamarádům a kamarádkám a u sklenky vína vše náležitě proberete. Potom půjdete s kamarádkou, sestrou, či mámou vybírat nádherné bílé šaty a závoj, které budou středem bodu pozornosti celého toho velkého dne. Tolik radostí, které si musíte pořádně užít.

Category Nezařazené